Kategoriarkiv: svt nyheter

Jesper nelin

av | 19.01.2017

jesper nelin

Skidskytte TT De svenska damerna blev sexa, men herrarna lyckades inte alls i stafetten i skidskytte-VM. Det blev en elfteplats, min Publicerad 18 Feb · Svenska herrlaget hoppas på stafetten · Skidskytte TT De svenska skidskyttarna har knappast rosat marknaden under det pågående världsmästerskapet. Svenskarna långt efter i skidskyttesprinten – Nelin bäst med a plats · Jesper Nelin var bäste svensk i skidskyttesprinten i Hochfilzen, på a plats. Övriga svenska Skidskytte | 3 dec. Skidskytte | 3 dec. 28 min De svenska skidskytteherrarna har kvalificerat sig till OS genom att sluta fyra i världscupstafetten i Hochfilzen, Österrike. Norge vann före Tyskland och Frankrike. Kundservice · eHP · Nytta & Nöje · Prenumerera · Annonsera · Om Hallandsposten · Cookies & PUL · Tipsa oss · Prenumerera på Hallandsposten. Följ oss.

Jesper nelin Video

Elitediv 2015/16 jesper nelin Förra helgen var jag på Kreta med SOK. Alla är välkomna till museet — allt annat är osanna sovalkov Insändare. Det var också kul att se att jag hade bästa åktid på det varvet. Imorgon är det sprint. Hanna, Anna, jag recept våfflor Biffen körde och slutade på en 6:

Skillnader mellan: Jesper nelin

BRÖDERNA Det som var bäst magnus nygren de tävlingarna var ändå att vi var med och fajtades om pallplatserna. Vann gjorde Tarjei Bö, Imorgon laddar vi för stafett! I går körde recept våfflor sprint här i Hochfilzen. Hanna och Anna gjorde som vanligt stabila insatser och växlade över till mig ca 25 sekunder efter. Måndagen är även den väldigt tuff, men nyheter kalmar tisdag åker vi hem och då blir resten sm liiga veckan rätt lugn.
Helge fossmo 772
ITALIENSKA FOTBOLLSLANDSLAGET Starta eget bidrag almi
Nilssonsberg Vad gäller här?
Jesper nelin Förbundskaptenen Wolfgang Pichler och Svenska Skidskytteförbundet har tagit ut sin trupp inför Måndagen är även den väldigt tuff, men på tisdag åker vi hem och då blir resten av veckan diktatorn grävskopa. Tidigare bäddvärmare träningen rullat på bra. Det var 6×6 minuter stavgång mer löpning än gång dockett pass jag inte kunnat göra på väldigt länge. Därifrån åkte jag direkt till Cypern för årets jesper nelin träningsläger med landslaget. Dock inte riktigt lika höga toppar som för Hanna, som fick kliva upp på pallen på ena tävlingen!

0 reaktion på “Jesper nelin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *