Kategoriarkiv: svt nyheter direkt

Kina på nätet

kina på nätet

Whatsapp, ett av de sista stora utländska sociala nättjänsterna har blockerats i Kina. Nu återstår bara regimkontrollerade kanaler. Facebook och Google blir mycket svårare att nå i Kina när Apple hjälper den kinesiska regeringen att censurera internet. Det plötsliga beslutet, som trädde i kraft i fredags, slår mot både kinesiska regimkritiker och svenskar som jobbar i landet. Samtidigt ökar Apple sin vinst. e-ville's story börjar med när Ville Majanen kom till Kina som utbytesstudent och insåg hur billigt produkterna var i Hong Kong och Kina jämfört med vad han var van vid i Finland. Ville beslutade att börja erbjuda samma produkter på nätet, och köpte dem direkt från kinesiska fabriker och grossister. När produkter köps.

55 euro to sek

55 euro to sek

55 Euro (EUR) i Svenska kronor (SEK) för 1 år sen. Den 12 december, var 55 Euro värda ,11 Svenska kronor, eftersom valutakursen för EUR till SEK för 1 år sen var 1 EUR = 9, SEK. 55 Euro till Kronor? Aktuella valuta i realtid idag. Euro och Kronor forex valutakurser. EUR to SEK currency converter. Get live exchange rates for EU-medlemsstater to Sverige krona. Use XE's free calculator to convert foreign currencies and precious metals.

Platt mage övningar

platt mage övningar

Så ska du träna för att få platt mage. Du får här två magprogram som du ska skifta mellan. Varje program består av fyra funktionella övningar som ska utföras explosivt, så du även ökar pulsen och din förbränning. Vila en dag efter varje träningsdag och träna de två programmen växelvis. Kom ihåg att värma. På tre veckor kan du träna din mage plattare så att det syns. Det gäller bara att välja rätt sorts övningar. Får du ingen effekt av dina sit-ups? Då kanske det är dags att tänka om. Vill du få plattare mage gäller det nämligen att börja från grunden med de inre, djupt liggande magmusklerna. Magmusklerna ligger i olika skikt. Drömmer du om en platt mage? Här är övningarna som verkligen ger resultat och som är lätta att göra hemma utan redskap.

If i were sorry frans

if i were sorry frans

Avgör själva – ”Låtarna är otroligt lika varandra”. Frans Jeppsson-Wall är en av favoriterna till att ta hem hela Melodifestivalen med låten ”If I were sorry”. Nu anklagas låten för att vara ett plagiat. Delvis låter den som Matt Simons låt ”Catch & release” från Sverige må bara ha kommit på femteplats i ”Eurovision song contest” i våras – men svenska representanten Frans fick den kommersiellt mest framgångsrika låt. Frans is the favourite to win Melodifestivalen with his song "If I Were Sorry". If he wins, he will.

Österby bruk

österby bruk

I Östhammars kommun, 4 mil Nordöst om Uppsala hittar ni den anrika tals Herrgården på Österbybruk och dess kringliggande bruksmiljö. Järnframställning har här anor ifrån tidig renässans och bär drag utav en klassisk bruksort, med herrgård, brukskyrka och smedbostäder, under en och samma. På mässan på Österbybruks Herrgård hittar man en välfylld matbod. Här trängs hemlagade delikatesser i alla upptänkliga former. Här finns korvar, skinkor, marsipan, lax, konfektyr med mera. I de flesta fall är provsmakning inte bara tillåten, den är ett måste! Ett besök på julmässan i Österbybruk är ett steg rakt in i det riktiga. Kartor över Sverige. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m.m.

Fartkameror garmin

fartkameror garmin

Garmin. Start › Forum › Garmin. Det här forumet innehåller 6 ämnen och 15 svar, och uppdaterades senast av henca 2 månader, 3 veckor sedan. Visar 7 ämnen - 1 till 7 (av totalt 7). Ämne; Deltagare; Inlägg; Senast aktivt. Kartor för våra och vägverkets positioner för fartkameror. Startat av: Ibasto i: POI Fartkameror. Från att ha varit "lätt som en plätt" att uppdatera kartor och fartkameror i Garmin, så har jag gått på en riktig mina. Att uppgradera. Hej jag har precis köpt en en Garmin nuvi LMT GPS och dom frågade om jag ville betala kr extra för att fartkameror skulle ingå. Jag tog för givet att det skulle gå att ladda ner och fixa själv på nätet men hittar inte något jag förstår mig på. Nu undrar jag om någon vet om någon hemsida som man.

Bliwa gruppförsäkring

bliwa gruppförsäkring

För dödsfallskapitalet i livförsäkringen är i första hand den försäkrades make/maka/registrerad partner eller sambo, i andra hand den försäkrades samtliga arvsberättigade barn och i tredje hand den försäkrades arvingar förmånstagare. För försäkring vid dödsfall - barn, olycksfallsförsäkring och barnförsäkring är den. FRÅN SAMHÄLLET. Ett lagstadgat skydd, exempelvis sjukpenning. GENOM AVTAL. Om du har en arbetsgivare med kollektivavtal eller liknande, exempelvis tjänstegrupplivförsäkring. PRIVAT. Individuellt tecknad försäkring. Gruppförsäkring via arbetsgivare eller fack. Här kan du läsa, ladda ner, skriva ut och beställa blanketter, information och villkor för försäkringarna. Vissa av blanketterna är ifyllningsbara direkt på webben, men du kan inte skicka in dem elektroniskt. Efter att du fyllt i blanketten ska du skriva ut den, skriva under den och skicka in den via vanlig post. Familjeskydd via.

Gnäller

gnäller

Exempel på hur man använder ordet "gnälla i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. Jag håller på att tappa förståndet. Jag vet mycket väl hurdan hund jag har och jag jobbar med honom utifrån min bästa förmåga men just nu så går jag med gråten i halsen och tänker impulstankar om att jag inte kan ha kvar honom. Hunden gnäller och gnyr utan stopp! Vi har precis flyttat in i en ny lägenhet  4åring som Gnäller. KONSTANT!! Vad göra?? GNÄLLA gnäl3a2, v. -er, -de (Kellgren (c. ) i 2Saml. 8: 46, osv.) l. (bygdemålsfärgat l. skämts. i vitter stil) gnall gnal4 (Bureus Suml. 65 (c. ), Karlfeldt Vildm. 61 ()), -t ((†) ipf. pl. gnullo Tiällmann Gr. (), Strömborg SvSprBeg. 22 (). — sup. o. p. pf. n. gnällett GR (); gnullet (-it) Tiällmann.

Ålahue

ålahue

Efter två timmar nere i brunnen hittade fiskeridirektör Johan Wagnström den åldriga ålen Åles huvud – i frysen. Fubbik Du kan skilja på ett ålahue och en fubbik även om det bara rör sig om en gradskillnad. Skånska ord och uttryck, dialekt ord och uttryck Skåne.

11 juli

11 juli

Detta är en lista över Sveriges namnsdagar sorterat efter datum. Den nuvarande namnlängden har funnits sedan , och innehåller sedan dess både ennamns- och tvånamnsdagar. Totalt listas namn, varav är kvinnonamn och är mansnamn. I dagens podd hör du att Sverige är det bästa landet för invandrare att bo i. Det ska också handla om lantbrukare som kommer kunna hyra ut sitt hus till. Köp biljetter till Ed Sheeran - extrakonsert på Ullevi i GÖTEBORG. Se evenemang, datum, biljetter, priser, erbjudanden och mer information juli