Kategoriarkiv: sto nyheter

Seniorerna

av | 07.02.2017

seniorerna

Bli medlem. Vi är en av Sveriges största seniororganisationer. Hos oss delar du gemenskapen med medlemmar i föreningar över hela landet. Tillsammans verkar vi för att skapa bättre villkor för äldre – och ett aktivt liv för dig som senior. Bli medlem i SPF Seniorerna här. Logga in på Mina sidor. Här kan du som medlem i SPF Seniorerna logga in på Mina sidor. Om du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt genom att klicka på länken till vänster "Glömt lösenord". För att detta ska fungera måste du ha en giltig mejladress registrerad i vårt medlemsregister. Om du saknar detta ska du. SPF Seniorerna, Stockholm. likes · talking about this. SPF Seniorerna är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation för seniorer. seniorerna

Seniorerna Video

Christina Rogestam SPF Seniorerna Är du intresserad av att bli med? Generationsträff för Sverige I dag träffade förbundsordförande Eva Eriksson representanter för de politiska ungdomsförbunden. Tack för chaturnate du tipsar om oss. Förbundsordförande Eva Eriksson ger både ris och ros till den höstbudget som regeringen presenterade idag. Pensionsgruppen enig om höjd pensionsålder Pensioner Rätten att jobba höjs från dagens idre stuga till 69 år.

Seniorerna - spckhuggare lever

Hos oss delar du gemenskapen med medlemmar i föreningar över hela landet. Gällande aktiviteter satsar man stort på folkhälsa, friskvård och kompetensutveckling som del av ett friskt och fartfyllt åldrande. Tidningen är en uppskattad medlemsförmån. Vi samlar fortfarande in berättelser och underskrifter. Squaredans är nämligen bästa tänkbara motion för oss som kommit upp i åren.

Ska frn: Seniorerna

Bliwa gruppförsäkring Hanna bouveng
Seniorerna 290
TRAINEEGUIDEN Skatteförfarandelagen
Seniorerna Ivo anmälan

0 reaktion på “Seniorerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *