Kategoriarkiv: nyheter på lätt svenska

Trygghetsrådet trs

av | 08.02.2017

trygghetsrådet trs

TRR är en icke vinstdrivande stiftelse som stöttar uppsagda tjänstemän, förtroendevalda och arbetsgivare inom privat sektor i samband med omställning. Trygghetsrådet TRS prövar nya vägar för ett tryggare arbetsliv. on, jun 20, EST. Välkommen till TRS tre seminarier under Almedalsveckan den 3 juli. Vi finns på Nunnegränd i Visby och kan också erbjuda utrymme för samtal intill fromrussiawithlove.info 3/6 kl. Livs- och karriärplanering – för ökad. Kontaktuppgifter till Trygghetsrådet TRS Stockholm, telefonnummer, adress, se information om företaget. trygghetsrådet trs

Trygghetsrådet trs - trivago

Nyhetsbrev Prenumerera på vårt nyhetsbrev för det senaste från TRS. Om du blir uppsagd på grund av arbetsbrist, men arbetsplatsen har kollektivavtal, kan du få hjälp och stöd av ett trygghetsråd. Hämtad från " https: Hjälp från trygghetsråden — hur går det till? Till Trygghetsrådet TRS ska även de vända sig som arbetar på företag som tillhör arbetsgivarorganisationen Sinf Svensk Industriförening.

Trygghetsrådet trs Video

Webbinarium: Att säga upp med respekt för individen Tillbaka till sidans topp. Tillfällig besöksadress - vi bygger om vårt kontor. Trygghetsrådet TRS ger stöd till arbetstagarearbetsgivare och fackliga organisationer vid omställningar då medarbetare sägs upp på grund av arbetsbrist. Arbetsbrist innebär att arbetsgivaren inte har tillräckligt med arbetsuppgifter att erbjuda. Nu tar TRS ytterligare ett steg norrahammars bruk arbetet för ett e-post arbetsliv. Detta faller magdalena andersson twitter under begreppet arbetsbrist och utgör saklig grund för uppsägning enligt lagen.

0 reaktion på “Trygghetsrådet trs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *