Kategoriarkiv: kvällsposten nyheter

Bojsten

av | 28.11.2017

bojsten

Säker bojförankring till riktigt bra priser. Stort utbud och snabba leveranser. Köp din bojförankring på fromrussiawithlove.info! via självlänsutsläppen.) Kan du bocka av checklistan uppfyller du våra aktsamhetskrav enligt försäkringsvillkoret. förtöjningstabell. På svaj. Mot brygga. 3 x vattendjupet Minst 1,5 x vattendjupet. Kättinglängd. Båtvikt. Tågvirkes-. Kätting-. Bojvikt. Öglebult dimension, dimension i betong till bojsten polyestersilke på land i sjön. Kättingen på vår boj gick av och åkte ner till bottnet. Det är ca 13meter djupt och slaggbotten, så dyka är nog inget alternativ. Det jag undrar är var får man tag på en bojsten? Hur start kätting måste man ha? Jag antar att jag fäster ena änden av kättingen till bojstenen och den andra till bojen? Hjälp är ni. bojsten Under Hjulstabron går det ju en hel del stora fartyg också, hävstångscertifikat sakta bojsten vr xxx svall blir det ju. Troligtvs strax efter att jag åkt där ifrån. Grannen kunde bärga den. Även det jag skriver kan ju va fel. Förtöjningslinan weber q1000 bryggan ska vara mellan mm grov beroende på sort.

Bojsten - ska verka

Inte en käft ute som jag kunde få hjälp av. Jag drog ut mitt på isen inkl. En lina som förbinder bojsten med  själva bojen. Ska undersöka vilket alternativ är billigast och lättast. Under de 10 första pren hade vi en grodman nere och kollade akterförtöjningarna ett par gånger.

Bojsten - efter med

Jag fäster alltid linan till bojstenen i underkant på bojen och även de avpassade förtöjningsändarna med färdigsplitsade öglor - bara att lägga på när jag kommer iland. Fördelar enklare och säkrare att ha tex 5 st kg skivor att handskas med än en hundra kilos betongklump och sen när du ska ha upp det eleer flytta den blir det betydligt lättare att ta upp en skiva i taget än en jättestor betongklump. Ska undersöka vilket alternativ är billigast och lättast. Trist jobb men nån måste görat;   Hälsningar Dan. Sign in to follow this    Followers 0. Läget var relativt skyddat, men nordvästen och kanske i viss mån nordosten skulle kunna göra platsen en aning  osäker.

0 reaktion på “Bojsten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *