Kategoriarkiv: 24 nyheter

Jönköpings södra

av | 01.02.2017

jönköpings södra

Jönköpings Södra kan åka ur fromrussiawithlove.info bara oavgjort måste smålänningarna nu kvala sig kvar. Jönköpings Södra på fromrussiawithlove.info Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av Jönköpings Södra. Här finner du spelschema, matchrapporter, artiklar och information om alla klubbar och spelare. John Erikssonsgatan 50C, 72 Jönköping | Tel: ‑16 55 13 () | Fax: ‑12 60 44 | E‑post: [email protected]‑fromrussiawithlove.info Kansliet öppet vardagar: – Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att. Sök efter Innehåll Nicknam. Inför säsongen värvades den förre förbundskaptenen Olle Nordin som ny tränare. Säsongen slutade i en femteplats och föreningen fick känna på internationell fotboll då SC Libertas från WienÖsterrikemöttes i en match som SC Libertas vann med Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Men matchen på Flareon slutade 0—0. Pratades tidigare om att han inte skulle erbjudas nytt. Det var en duell mellan Jönköpings Södra och Sundsvall för att undvika kval till superettan.

Jönköpings södra - Miljsnllt

J-Södra grundades 9 december och första fotbollsmatchen spelades på Hagavallen mot IF Hagapojkarna året därpå. Pratades tidigare om att han inte skulle erbjudas nytt. Kozica kan ju verkligen lämna nu efter sina upprepande kommentarer i media. Klart är att vi inte har råd att tappa både S. För eftersom Sundsvall segrade med 3—0 på Gamla Ullevi blev Jönköping tvunget att vinna hemma mot Östersund. Riktigt kul för honom! Matchen, som spelades med åtta spelare i varje lag på grund av att planen inte var tillräckligt stor, vanns av J-Södra med

Jönköpings södra - finns ett

Tycker han ska få en ordentlig chans i år. Jankevics fick dock lämna tränarposten innan det förestående kvalet för att hänga kvar i Superettan. Matchen, som spelades med åtta spelare i varje lag på grund av att planen inte var tillräckligt stor, vanns av J-Södra med Riktigt kul för honom! En av Allsvenskans genom tiderna främsta målskyttar, Carl "Timpa" Simonsson , stod för 50 av J-Södras 92 mål under denna säsong. Kozica kan ju verkligen lämna nu efter sina upprepande kommentarer i media.

0 reaktion på “Jönköpings södra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *